La revista gastronòmica CUINA —editada per Sàpiens Publicacions SCCL— ha estat reconeguda com la millor revista de 2010 de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) va acollir anit l'entrega dels XII Premis de l'entitat, que va tenir lloc durant la festa de la Nit de les Revistes en Català.
L'acte se celebrà al CCCB amb l'assistència d'un gran nombre d'editors i diverses personalitats del món de la política, la cultura i la comunicació. La cerimònia de lliurament va ser conduïda pel periodista Xavier Graset i presidida per l'Honorable Sr. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i per Lluís Gendrau, president de l'APPEC.
L'acte se celebrà al CCCB amb l'assistència d'un gran nombre d'editors i diverses personalitats del món de la política, la cultura i la comunicació. La cerimònia de lliurament va ser conduïda pel periodista Xavier Graset i presidida per l'Honorable Sr. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i per Lluís Gendrau, president de l'APPEC.