CUINA, la millor publicació en català

L'entrega del guardó va tenir lloc durant la celebració de la Nit de les Revistes en Català organitzada per l'APPEC

L'equip del CUINA va recollir el guardó de mans de Ferran Mascarell, Conseller de Cultura. -  Sònia Casas
L'equip del CUINA va recollir el guardó de mans de Ferran Mascarell, Conseller de Cultura. - Sònia Casas Sònia Casas
3 de febrer del 2011
La revista gastronòmica CUINA —editada per Sàpiens Publicacions SCCL— ha estat reconeguda com la millor revista de 2010 de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) va acollir anit l'entrega dels XII Premis de l'entitat, que va tenir lloc durant la festa de la Nit de les Revistes en Català.

L'acte se celebrà al CCCB amb l'assistència d'un gran nombre d'editors i diverses personalitats del món de la política, la cultura i la comunicació. La cerimònia de lliurament va ser conduïda pel periodista Xavier Graset i presidida per l'Honorable Sr. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i per Lluís Gendrau, president de l'APPEC.