Un equip d'arqueòlegs ha localitzat un conjunt de petròglifs juntament amb diverses petjades fòssils de dinosaures a l'estat brasiler de Paraíba. Les restes han aparegut en tres espais rocosos dins del monument de la Vall dels Dinosaures, a la Conca de Sousa, en un perímetre d'1,5 hectàrees.
El descobriment revela la possible relació de l'art rupestre amb el rastre de dinosaures teròpodes, sauròpodes i iguanodonts del període Cretaci primerenc. La presència de dinosaures a la zona ja s'havia documentat al llarg del segle XX, i es coneixia la possible presència de petròglifs gravats pels indis Cariri. Ara, un estudi paleontològic ha revelat diversos gravats que acompanyen les petjades i que daten d'entre el 9400 i el 2600 aC.
Les pintures presenten motius circulars força recurrents, que inclouen cercles geomètrics plens de línies radials i que haurien estat realitzats amb instruments abrasius contra la superfície de les roques. Els símbols recurrents suggereixen que les obres van ser pintades pel mateix grup cultural, i el fet que no estiguin pintats sobre les petjades fòssils assenyala que els seus autors les haurien preservat o protegit intencionadament.