Una desena de restaurants de Sant Cugat del Vallès han preparat uns deliciosos menús monàstics amb motiu de la celebració del Dia SÀPIENS a la ciutat. La degustació dels plats medievals que oferiran serà el complement pràctic a la conferència de l'historiador i crític gastronòmic Jaume Fàbrega, que ens aproparà a l'art culinari amb una intervenció sobre la cuina dels monjos (a les 13 h a la sala de conferències del Museu-Monestir de Sant Cugat del Vallès).
Aquests són els restaurants que s'han afegit a la iniciativa:
Aquests són els restaurants que s'han afegit a la iniciativa:
- Masia Sant Cugat. Av. de les Corts Catalanes, s/n. Tel. 93 589 89 01
- Santcugateria. Pl. Quatre Cantons, 3.Tel. 93 552 85 06
- Tarta Ta tin. Balmes, 43. Tel. 606 044 393
- Hotel Sant Cugat. Cèsar Martinell, 2. Tel. 93 544 26 70
- Rondes Telefèric. Av. Torre Blanca, 2.Tel. 93 674 93 07
- Biarritz. Camí de Can Gatxet, 97. Tel. 93 674 86 14
- Sabat. Santiago Rusiñol, 46. Tel. 93 674 01 79
- Barcelona Conxeito. Lluís Companys i Jover, 31. Tel. 93 590 61 48
- Vallès Pa. Tel. 93 588 82 00
- Lago di garda. Av. Alcalde Ramon Escaiola, 41
- Margotin. Vinyoles, 8. Tel. 93 674 42 97
- Restaurant Villa 50. Lluís Companys i Jover, 50. Tel. 93 675 03 77