L'any al pòdium d'El Celler de Can Roca a 'Presència'

El setmanari cultural del Punt Avui repassa la trajectòria dels germans Roca

Portada de 'Presència'
Portada de 'Presència'

Aquest dilluns vinent, El Celler de Can Roca, de Girona, sabrà si continua essent considerat el millor restaurant del món. Però com anvia la vida i la feina al voltant d'un restaurant quan el trien el millor del món? Presència fa un repàs a les experiències, els projectes, el menú i les reflexions dels germans Roca en els 12 mesos de regnat d'El Celler.

La revista també tracta aquesta setmana sobre la insubmissió fiscal dels municipis catalans, entrevista el cap d'afers exteriors del Kurdistan iraquià i fa un repàs a les plataformes d'internet que ofereixen pel·lícules i sèries de pagament.

Al suplement Sortim, viatgem fins les festes de moros i cristians d'Alcoi i a les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres