Del 21 al 23 d'octubre Barcelona acull la mostra Mercat de Mercats, una fira que en aquesta segona edició compta amb novetats i millores. D'una banda hi haurà una nova protagonista, la cuina catalana, i es presentarà el corpus de les receptes tradicionals del país. La idea és que la cuina catalana opti a ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. De l'altra, la fira també incorpora el món vinícola, amb la presència de 16 parades de cellers de vins i caves. I per primera vegada, la mostra compta amb una comunitat convidada. En aquesta ocasió és Galícia, representada pels vins de Ribeiro.
Durant tot el cap de setmana l'avinguda de la Catedral i l'avinguda Francesc Cambó reunirà més de 130 participants entre parades de productes, pagesos, sommeliers, cellers, cuiners, restaurants i bars, entre altres. Junts alimenten un programa amb més de 60 activitats, com ara el tast de tapes del país o activitats gastronòmiques i de lleure. Els organitzadors de la fira, l'Institut Municipal de Mercats (IMMB) i l'Ajuntament de Barcelona, pronostiquen la visita de 200.000 persones a l'esdeveniment —l'any passat en va rebre 180.000.
Durant tot el cap de setmana l'avinguda de la Catedral i l'avinguda Francesc Cambó reunirà més de 130 participants entre parades de productes, pagesos, sommeliers, cellers, cuiners, restaurants i bars, entre altres. Junts alimenten un programa amb més de 60 activitats, com ara el tast de tapes del país o activitats gastronòmiques i de lleure. Els organitzadors de la fira, l'Institut Municipal de Mercats (IMMB) i l'Ajuntament de Barcelona, pronostiquen la visita de 200.000 persones a l'esdeveniment —l'any passat en va rebre 180.000.