Ja ha arribat al quiosc el tercer número d'Apart, la revista que edita anualment Cuina, i ho fa amb tres directors convidats de luxe: Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas, xefs del restaurant Disfrutar, que ha estat proclamat millor restaurant del món segons la llista The World's 50 Best Restaurants 2024.
El nou número recorre set regions mediterrànies al Marroc, França, Croàcia, Itàlia, Turquia, Grècia i Catalunya per conèixer de primera mà la transformació gastronòmica que es viu en aquests indrets. Guiats pels xefs, i amb la col·laboració de periodistes i fotògrafs d'aquests països, la revista emprèn una travessia per la cuina d'aquests territoris amb l'objectiu d'entendre els seus orígens i la seva realitat.
Els tres directors convidats prenen el relleu dels germans Roca i Ferran Adrià, que van ser els reponsables del segon i el primer número de la revista, respectivament. Després d'un creixement inqüestionable al restaurant Compartir, a Cadaqués, van crear a Barcelona Disfrutar, que en deu anys ha aconseguit tres estrelles Michelin i els reconeixements que l'han acabat convertint en el millor restaurant del món.
Apart ja és a la venda a les botigues Abacus i als quioscos, i també la podeu comprar en línia per rebre-la a casa.