La revista ‘Time Out Barcelona' va celebrar, ahir al vespre, al mercat de la Concepció, la tercera edició d'uns premis que distingeixen les propostes gastronòmiques més reeixides i populars de la ciutat i les millors iniciatives culturals. La periodista Flora Saura va conduir una cerimònia que va comptar amb la presència de personalitats com el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, els directors teatrals Àlex Rigola i Julio Manrique, els periodistes Albert Om i Carles Capdevila, els actors Sílvia Bel i Josep Maria Pou, entre altres.
Els grans triomfadors de la nit van ser els Manel, que es van endur el Premi Time Out 2011, la categoria més important dels guardons i l'única que no és escollida per votació popular. El grup de pop barceloní va compartir protagonisme amb la resta de premiats. Jordi Casanovas va recollir el premi a la millor obra teatral per la peça ‘Un home amb ulleres de pasta', i la cantant de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz va ser nomenada creadora de l'any. En l'apartat de menjar i beure, el gall de Sant Pere del restaurant Els Pescadors del Poblenou va ser escollit el millor plat de l'any; l'Enoteca, el millor restaurant; el gintònic de la cocteleria Tirsa, el millor còctel, i el local gracienc L'Entresol, el millor local d'oci nocturn. Finalment, el web per veure pel·lícules en línia Filmin es va emportar el premi al projecte més innovador de l'any. A tots els premiats, moltes felicitats.
Els grans triomfadors de la nit van ser els Manel, que es van endur el Premi Time Out 2011, la categoria més important dels guardons i l'única que no és escollida per votació popular. El grup de pop barceloní va compartir protagonisme amb la resta de premiats. Jordi Casanovas va recollir el premi a la millor obra teatral per la peça ‘Un home amb ulleres de pasta', i la cantant de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz va ser nomenada creadora de l'any. En l'apartat de menjar i beure, el gall de Sant Pere del restaurant Els Pescadors del Poblenou va ser escollit el millor plat de l'any; l'Enoteca, el millor restaurant; el gintònic de la cocteleria Tirsa, el millor còctel, i el local gracienc L'Entresol, el millor local d'oci nocturn. Finalment, el web per veure pel·lícules en línia Filmin es va emportar el premi al projecte més innovador de l'any. A tots els premiats, moltes felicitats.