El #nouSÀPIENS ja és a quiosc

El número de febrer arriba amb un nou disseny i amb el DVD del documental '1-O'

Us ho avançàvem fa uns dies: després de 15 anys i gairebé 200 números, ha arribat l'hora de reformular la revista perquè continuï sent pionera. En aquell avançament us vam explicar com s'ha treballat aquest canvi, i avui us en fem un tastet tot recordant-vos que amb el número de febrer podreu aconseguir el documental '1-O'. A partir de dijous al vostre quiosc.

El documental sobre el dia que va canviar les nostres vides, amb SÀPIENS

El dimarts 9 de gener, el programa 'Sense ficció' de TV3 va emetre el documental '1-O', una crònica del referèndum de l'1 d'octubre feta a partir del relat de diversos testimonis anònims. L'emissió va tenir una audiència rècord: 1.135.000 espectadors i un 34,4% de quota de pantalla. Atès aquest èxit, el documental, que ha estat dirigit per Lluís Arcarazo i produït per Mediapro, va tornar a ser emès el dissabte 13 de gener.

Ara, SÀPIENS us ofereix la possibilitat de tenir el DVD del documental, que podreu adquirir amb el número de febrer de SÀPIENS. A partir de dijous al vostre quiosc.

Un nou temps, un #nouSÀPIENS

El #nouSÀPIENS va més enllà de la història, tot i que aquesta en seguirà essent l'excusa i l'essència. A partir del número de febrer, la revista s'estructura en tres grans seccions:

  1. Reportatges. És l'espai on trobareu articles de totes les èpoques i continents, tot posant en primer lloc la nostra història. A més, aquí és on descobrireu els nostres temes d'investigació. Ja sabeu que el periodisme d'investigació forma part de l'ADN del Sàpiens i a la nova revista no en farem una excepció.
  2. Brúixola, amb articles que connecten amb l'actualitat: de la geopolítica al canvi climàtic passant per l'economia, el turisme, la tecnologia i el patrimoni cultural.
  3. Viure. Amb les propostes més atractives de l'agenda cultural i del nostre patrimoni


Un disseny al servei dels continguts
Tot això, s'acompanyarà d'un disseny molt acurat, amb més protagonisme d'infografies, mapes i il·lustracions per acostar-vos d'una manera visual els fets més rellevants.

Un planter de col·laboradors
Al #nouSÀPIENS reconeguts historiadors nacionals i internacionals treballant amb els millors periodistes i escriptors. Entre els nous col·laboradors tindrem Albert Sánchez Piñol, qui ens ha escrit el primer conte; Toni de la Torre, Josep M. Ganyet​, Martí Domínguez, Jordi Graupera, Maria Carme Roca, Laura de Castellet o Genís Sinca, entre d'altres

Vídeo: així es va imprimir el #nouSÀPIENS

Us deixem uns vídeos del procés d'impressió del número de febrer del SÀPIENS