Seguint l'exemple del Dia SÀPIENS, que vam celebrar l'any passat a l'Espluga de Francolí i que enguany festejarem a Sant Cugat del Vallès, els companys de la revista DESCOBRIR han organitzat una jornada ludicofestiva pensada per a tots els lectors, subscriptors i amics de la capçalera de Sàpiens Publicacions. La jornada es fa el dissabte 24 de setembre a Manlleu (Osona).
La diada, que s'emmarca dins la Festa Gastronòmica del Porc i la Cervesa, té lloc de 9 a 19 h al llarg del passeig del Ter. Comptarà amb conferències i xerrades —com la de l'historiador Llorenç Ferrer sobre els orígens de la industrialització a Manlleu i la consolidació del moviment obrer català—, una visita guiada a la colònia Rusiñol, teatre per als més petits, entre altres activitats. A més, durant tot el dia, hi haurà jornada de portes obertes al Museu Industrial del Ter. La jornada es complementarà amb tallers gastronòmics, demostracions de cuina amb porc i cervesa, i amb la matança del porc, la rostida i l'elaboració d'embotits, que conduirà Pep Nogué, assessor culinari de la revista CUINA.
La diada, que s'emmarca dins la Festa Gastronòmica del Porc i la Cervesa, té lloc de 9 a 19 h al llarg del passeig del Ter. Comptarà amb conferències i xerrades —com la de l'historiador Llorenç Ferrer sobre els orígens de la industrialització a Manlleu i la consolidació del moviment obrer català—, una visita guiada a la colònia Rusiñol, teatre per als més petits, entre altres activitats. A més, durant tot el dia, hi haurà jornada de portes obertes al Museu Industrial del Ter. La jornada es complementarà amb tallers gastronòmics, demostracions de cuina amb porc i cervesa, i amb la matança del porc, la rostida i l'elaboració d'embotits, que conduirà Pep Nogué, assessor culinari de la revista CUINA.