La restauradora Ada Parellada i l'escriptora i historiadora Assumpta Montellà ens fan una proposta original per combinar els fogons i la història. Volen tenir una cita a cegues amb lectors i amics interessats tant en la història com en l'art culinari i fer un àpat plegats al voltant d'una taula. No cal dir que l'Ada Parellada cuinarà el sopar, i que les històries les explicarà l'Assumpta Montellà.
En aquesta ocasió, el tema és una història ben particular, la d'‘El setè camió' (Ara Llibres), un camió que va perdre una tona de lingots d'or de la República al final de la Guerra Civil, en plena retirada. L'enigma està ja servit a taula: on és l'or perdut? I quin menú sortirà d'aquesta història?
El sopar se celebra el dimecres 30 de novembre a les 21 h al restaurant Semproniana (Rosselló, 148. Barcelona). El menú, de 43 €, inclou plats inspirats en ‘El setè camió' i un exemplar del llibre dedicat per l'autora. Cal fer reserva prèvia al telèfon 93 453 18 20 (places limitades).
En aquesta ocasió, el tema és una història ben particular, la d'‘El setè camió' (Ara Llibres), un camió que va perdre una tona de lingots d'or de la República al final de la Guerra Civil, en plena retirada. L'enigma està ja servit a taula: on és l'or perdut? I quin menú sortirà d'aquesta història?
El sopar se celebra el dimecres 30 de novembre a les 21 h al restaurant Semproniana (Rosselló, 148. Barcelona). El menú, de 43 €, inclou plats inspirats en ‘El setè camió' i un exemplar del llibre dedicat per l'autora. Cal fer reserva prèvia al telèfon 93 453 18 20 (places limitades).