Vi i història es troben a la Moritz

El cicle de xerrades al Bar-à-Vins repassa els moments més importants del vi amb tast incorporat

Vi
Vi
21 de juny del 2013
Autor
Redacció

El Bar-à-Vins de la fàbrica Moritz fa un repàs al món de l'enologia relacionant-lo amb la història a través del cicle ‘Vins amb història'. L'últim dijous de cada mes a les 19 h, Jordi Creus, editor de SÀPIENS i historiador, i el sommelier Xavier Ayala fan un recorregut històric a través de diversos vins que els visitants podran degustar.

En la sessió del pròxim 25 de juliol es parlarà sobre la importància de l'aiguardent i el vermut en la recuperació econòmica catalana després de la guerra de Successió i es podran degustar vins com l'Edetana '11 de la Terra Alta, el Dr. Burkling Wolf '11 d'Alemanya, el Trimbach Rieslig '11 d'Alsàcia i el vermut negre Yzaguirre 1884.

La pròxima sessió serà el 25 de juliol de 19 a 20 h al Bar-à-Vins (ronda Sant Antoni, 41). Per poder-hi participar només cal inscriure-s'hi amb antelació a confirmacions@moritz.cat i pagar l'import de cada trobada, 10 € per persona.