La vida dins les muralles de la Barcelona sota setge

Un cop es van tancar les portes de la muralla de Barcelona, la ciutat va deixar de ser un centre dinàmic i cosmopolita per centrar-se en la supervivència. La fam i les malalties s’afegien als estralls que provocaven els constants bombardejos

Recreació d’una cuina de l’època a l’obra d’Oriol Garcia Quera Dietari d’un adroguer
Recreació d’una cuina de l’època a l’obra d’Oriol Garcia Quera Dietari d’un adroguer Oriol Garcia Quera
Autor
Agnès Rotger
Assessor
Albert Garcia Espuche
Què va passar a partir de l’instant en què es van tancar les portes de la ciutat de Barcelona, el 25 de juliol del 1713, i fins al moment de la derrota? Com va poder viure clausurada una ciutat tradicionalment emprenedora, comercial i oberta? D’aquella època, ens n’han arribat diversos dietaris i cròniques que expliquen el dia a dia del setge, tant d’autors austriacistes com botiflers. I al marge de les seves conviccions polítiques, queda clar que a la ciutat van conviure l’a